Warmtepomp

Warmtepomp

Verwarmen met een warmtepomp: de toekomst

Kiezen voor verwarmen met een warmtepomp, is kiezen voor de toekomst. De regering stimuleert deze keuze dan ook volop met tal van premies en subsidies. Ben je op zoek naar een betrouwbare vakman met kennis van zaken voor de installatie van jouw warmtepomp? Heb je vragen rond verwarmen met een warmtepomp? Wil je graag gericht advies? Ik begeleid je graag bij jouw renovatieproject. Als erkend technicus Gasvormige brandstof G1 en G2 sta ik zowel in voor de installatie als het onderhoud van het toestel. Ik beschik eveneens over een RESCert bekwaamheidsattest Warmtepompen, waardoor ik na installatie meteen de keuring voor mijn rekening neem. Ook het papierwerk voor de nodige premies breng ik meteen in orde.

Duurzaam renoveren

Voor nieuwbouwwoningen is een warmtepomp installatie ondertussen standaard. Ook voor renovaties wordt verwarmen op gas stilaan afgebouwd en schakelen steeds meer mensen over op een duurzamer alternatief:
  • Centrale verwarming (en koelen) met een warmtepomp installatie
  • Sanitair warm water met een warmtepomp boiler
  • Het combineren van een recente condensatieketel voor sanitair warm water met een warmtepomp installatie voor de centrale verwarming
  • Een hybride installatie, waarbij de warmtepomp tijdens de zomer de warmte van buiten gebruikt om het water op te warmen en je tijdens de winter kunt overschakelen op gas

Investeren in duurzame energie biedt bovendien tal van voordelen:

  • Je woning voldoet aan de recentste EPB-normen.
  • De waarde van je woning stijgt.
  • Je wint aan comfort.
  • In combinatie met zonnepanelen daalt je energiefactuur aanzienlijk.

Kwaliteit boven

Als erkend installateur werk ik uitsluitend met kwalitatieve merken, waaronder Atlantic, Wolf, Van Marcke en De Dietrich. Ik sta in voor zowel de installatie en de keuring als het onderhoud en herstellingen. Eén aanspreekpunt voor al je vragen, een persoonlijke aanpak en een correcte prijs. Dat is waar ik voor sta.